Download Free Templates http://bigtheme.net/ Websites Templates
logo

Pretraga portala

Javni poziv za prijavu kandidata za popisivače za Popis poljoprivrede 2020.

Tekst Javnog poziva za prijavu kandidata za popisivače za Popis poljoprivrede 2020. možete pročitati ovdje.

Osnovne informacije o prijava i Popisu poljoprivrede:

-        Ukupno za Osječko-baranjsku županiju bit će potrebno 120 popisivača.

-        Rezultati odabira kandidata za popisivače bit će objavljeni do sredine kolovoza 2020. na web stranici Državnog zavoda za statistiku: www.popispoljoprivrede.hr

Nakon izbora i imenovanja popisivača organizirat će se obavezna poduka na kojoj će biti upoznati s metodologijom i organizacijom Popisa poljoprivrede.

Za izabrane popisivače naše županije poduka će biti  u Osijeku, Trg L. Mirskog 1, u više termina od 24.08.2020. do 12.09.2020.

-        Popis poljoprivrede  provodit će se od 14. rujna do 14. listopada 2020.  gdje će se  prikupljati podaci od obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava (samo na uzorku OPG-a koji je izabran u Državnom zavodu za statistiku).

Popisivanje će  provoditi popisivači osobnim intervjuom unosom podataka u laptop (koji će zadužiti na obuci) prema adresama OPG iz uzorka (ne kod svih OPG).

Od popisivača se zahtjeva u tom razdoblju puni dnevni angažman (uključujući subote i nedjelje), te je nužan preduvjet da popisivač u tom razdoblju nema drugih poslovnih/školskih obaveza.

 

Zainteresirani kandidati za sudjelovanje u Popisu trebaju na internetskim stranicama Popisa (http://www.popispoljoprivrede.hr/) popuniti prijavu za popisivača i stručni test znanja o poljoprivredi.

Linkovi

muzej link

tz osijek

tz djakovo

os gorjani link

macev plesovi

Preporučujemo

mandat banner

regan banner