Download Free Templates http://bigtheme.net/ Websites Templates
logo

Pretraga portala

[Zaželi portreti] Ljiljana Harambašić, Ana Čengić, Agneza Drlić, Anita Đelatović

Napisao/la 

Nastavljamo serijal portreta 35 zaposlenica Programa Zaželi Općine Gorjani u kojem predstavljamo po četiri žene.

LJILJANA HARAMBAŠIĆ (41) // Živim u Tomašancima u obiteljskoj kući s mužem i troje djece. Prvi posao bio mi je u Njemačkoj gdje sam se brinula o maloj djeci, zatim sam dvije godine ondje radila u ugostiteljstvu, a u Hrvatskoj sam radila sezonske poslove i četiri godine brinula o nepokretnoj baki. Od ovog posla očekujem da će mi pomoći u daljnjem zaposlenju, jer prije svega volim raditi s ljudima, pomagati im i družiti se s njima.

ANA ČENGIĆ (53) // Završila sam osnovnu školu. Radila sam na moru dvije sezone, zatim dvije godine u pilani, nakon čega je uslijedilo poduže razdoblje na HZZ-u. Zaposlenje u programu Zaželi gledam kao sjajno iskustvo zahvaljujući kojem stječem nove vještine, dok korisnici dobivaju svakodnevnu skrb i njegu.

AGNEZA DRLIĆ (54) // Hvalevrijedan projekt Zaželi omogućio je nama duže nezaposlenim ženama da se osjećamo korisno. Pomagati starijim i nemoćnim osobama ispunjava me zadovoljstvom, kao i razgovarati s njima kad im je to najpotrebnije. Hvala Europskom socijalnom fondu u ime svih žena!

ANITA ĐELATOVIĆ (42) // Živim sa suprugom i dvoje djece. Život na selu nije lak, uvijek sam željela naći neki posao koji bi mi pomogao. Suprug mi je u mirovini, a ja sam počela raditi zahvaljujući projektu Zaželi. Zadovoljna sam i sretna, a primijetila sam i oduševljenje ljudi kojima pomažem.

Preporučujemo

mandat banner

regan banner