Download Free Templates http://bigtheme.net/ Websites Templates
logo

Pretraga portala

[Zaželi portreti] Anita Birtić, Zdenka Žigić, Stanislava Petrović, Ljubica Palcer

Napisao/la 

Nastavljamo serijal portreta 35 zaposlenica Programa Zaželi Općine Gorjani u kojem predstavljamo po četiri žene.

ANITA BIRTIĆ (46) // Povremeno sam radila, ali nikad nisam bila stalno zaposlena. Kao i neke kolegice, u projektu Zaželi radila sam i prije tri godine. Drugi put odlučila sam se prijaviti ne samo zbog novca, nego i zbog školovanja za njegovateljicu, što će mi u budućnosti olakšati zapošljavanje. Moje iskustvo u radu je pozitivno, lijepo je i emotivno pomagati starijim osobama i vidjeti koliku vam zahvalnost ti ljudi daju, osmijehom ili pitanjem hoćemo li doći i sutra.

ZDENKA ŽIGIĆ (52) // Majka sam odrasle djece. Radila sam u poljoprivredi i javnim radovima. Ovaj projekt mi je pomogao da se zaposlim i osjećam se korisno te da pomognem u poboljšanju i kvaliteti života starih i nemoćnih osoba.

STANISLAVA PETROVIĆ (42) // Prije ovog projekta radila sam trinaest godina kao prodavačica, a 2016. godine osam mjeseci radila sam u projektu Zaželi. Nakon toga bila sam nezaposlena. Ovaj posao jako mi se sviđa jer volim pomagati nemoćnima. U ovom poslu ujedno vidim i svoju budućnost.

LJUBICA PALCER (55) // Završila sam osnovnu školu, nakon čega sam upisala i završila kratki krojački tečaj. Nakon udaje posvetila sam se odgoju djece i otad sam domaćica. Prije tri godine kratko sam radila u javnim radovima. Čula sam za projekt Zaželi i uvidjela priliku da i u ovim godinama radim nešto jedinstveno i korisno, kako za zajednicu u kojoj živim tako i za sebe i svoju obitelj. Oduvijek sam imala suosjećanja za starije ljude i zato mi se ovaj posao jako sviđa.

Preporučujemo

mandat banner

regan banner